Έπιπλα για όλο το σπίτι

Οι υπηρεσίες της εταιρίας «ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ» δεν περιορίζονται μόνο στην πώληση επίπλων.
Είμαστε δίπλα σας από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να αποκτήσετε καινούρια έπιπλα για τον καινούριο ή ήδη υπάρχον χώρο σας, αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινήστε.

Σας επισκεπτόμαστε στον τόπο που θα θέλατε να τοποθετήσετε τα καινούρια σας έπιπλα και ανάλογα με τη διαμόρφωσή του σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις, οι οποίες είναι πάντα βασισμένες στο δικό σας γούστο και τις δικές σας επιθυμίες.
Σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές επίπλων και γενικότερου εξοπλισμού, όπως φωτιστικά, χαλιά και κάδρα τα οποία θα μπορούσατε να επιλέξετε για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διακόσμηση των δωματίων σας. Οι προτάσεις μας είναι πάντα βασισμένες στις οικονομικές σας απαιτήσεις και δυνατότητες.

Ο σχεδιασμός του «επιπλωμένου» πλέον χώρου σας είναι μία από τις βασικές υπηρεσίες που σας παρέχουμε, έτσι ώστε να έχετε μια πρώτη άποψη και εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πλέον, να είστε σίγουροι για την ευρυχωρία και την λειτουργικότητα του χώρου σας.
Σε κάθε έπιπλο που επιλέγετε μπορείτε να κάνετε τις δικές σας μετατροπές. Η επιλογή χρωμάτων υφάσματος και ξύλου, όπως επίσης και τύπου μαξιλαριών στα σαλόνια σας είναι βασισμένη στα δικά σας γούστα και πρότυπα.
Μετά την τελική σας απόφαση, μεταφέρουμε και στήνουμε τα έπιπλα που επιλέξατε στον χώρο σας.

Οποιαδήποτε επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να μας εμπιστευτείτε, γιατί η αξιοπιστία και η άμεση συνεργασία με τους πελάτες μας, μας χαρακτηρίζουν.

 

Πληροφοριες

Προφίλ
Επικοινωνία
Προσφορές
Συχνές ερωτήσεις
Blog
Site map

Κατηγοριες

Σαλόνια
Καναπέδες
Κρεβατοκάμαρες
Τραπεζαρίες
Μπουφέ
Σύνθετα

Newsletter

Ακολουθηστε μας

facebook

Powered by